A fogorvos válaszol

fisztula gennyezés gyökérkezelés megkezdése után is

K. Krisztina

Üdvözlöm Önöket!

Szeretném megkérdezni Önöktől, hogy az normális -e, ha a bal6-os fogam alatt találtak fisztulát, gennyedzett, majd a 6os fogat felnyitották gyökérkezelés elkezdésére. Idegölőt kapott, ideiglenesen lezárták (meg gondolom kitisztították a gennytől)
Viszont 2 nap telt el, a fisztula ott van, nem mindig látszik, de pl most is elkezdett gennyedzeni. Fájni már nem fáj a fogam, nem érzékeny, viszont a gennyedzés még megmaradt. 1 hét múlva kell visszamennem, a fisztula kifakadása után az ínyem kicsit fáj, csíp.
Kell valamivel kezelni az ínyt az ilyen kifakadásoktól, ha egyáltalán normális még hogy gennyedzik? Dalacint szedem

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Az a gyulladás is hónapok alatt alakult ki, így a gyógyulásra sem elég 1-2 nap. Ha panaszai fennállnak, javaslom keressen fel gyökérkezelésben jártas specialista fogorvost!

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk