A fogorvos válaszol

Fog 1

Tisztelt Uniklinik!
Ha foghúzás után kijött a vér dugó, akkor honnan tudom, hogy esetleg elfertőzödött e a húzás helye? Már érzem a varratokat a nyelvem el, ha hozzáérek, hogy ott lógnak. Ez normális? Ma 11napja, hogy a varratok ott vannak. Nincs fájdalmam, nem érzek semmi különöset. Lehet gond?
Köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Amennyiben a páciens elveszti a vérdugót a sebből, és másodlagos sebgyógyulás történik, az rend szerint nagy fájdalommal jár. Mivel a seb gyógyulóban van, és húzódik össze, a varratok egyre jobban fognak „lógni”, ez természetes.

Amennyiben bizonytalanság van Önben, kérjen egy kontroll időpontot kezelőorvosától.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk