A fogorvos válaszol

Fog alatti fehér folt

N. Gábor

Jó napot kívánok !

Körülbelül fél éve lett megcsinálva a felső fogsorom, híddal. Most belül az ínyemen a fogak alatt érzek egy kis duzzanatot, és kellemetlen, mint amikor túl forrót eszik az ember, de már egy hete érzem. Ami viszont jobban aggaszt, hogy ez miatt csináltam egy képet róla, és akkor láttam meg, hogy egy kicsit arrébb, kb középen, a fog és az íny között van egy kis foltszerű elfehéredés, közvetlen a fogtőnél. Mi lehet ez a folt ? Meg kell ijednem ? Előre is köszönöm a válaszukat, és további jó munkát kívánok !

Válasz

Kedves Kérdező!

Látatlanban sajnos nem áll módunkban véleményt mondani az esetről.

Kérem keresse fel kezelőorvosát!

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk