A fogorvos válaszol

fog ciszta

Üdvözletem Péter vagyok és avval a kérdéssel fordulok önhöz,hogy a 11-12 fogamon cisztám van és a fogtövében meg duzzadt és jelenleg külföldön vagyok és az arcom is fel dagadt így dolgozni is nehezemre esik és 3 hét múlva van csak repülő jegyem mit tudok tenni ilyen helyzetben? valami gyógyszer vagy legalább ami le vinné a duzzadt arcomat van e olyan ??Előre is nagyon szépen köszönöm tanácsukat véleményüket .Üdvözlettel: Balogh Péter.

Válasz

Antibiotikumot csak orvos írhat fel, a duzzanatot pedig meg kell nyitni, ha a mélyén tályog alakult ki. Ezért azt javaslom, keressen tartózkodási helyéhez közel egy szakembert és kérjen sűrgősségi ellátást, ami szükség szerint a gyógyszer felírását illetve a tályog, vagy a fog megnyitását jelenti, a fogát rendbehozatni pedig ráér majd itthon, három hét múlva.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk