A fogorvos válaszol

Fog elszíneződés

Kedves Doktornő/ Doktor Úr!

Pár hete megütöttem az egyik felső nagy metszőfogamat, akkor nem látszódott rajta semmilyen elszíneződés csak kicsit érzékeny volt. Mostanra eléggé elszürkült, fájdalom nincs viszont néha érzékennyé válik. Fel tud szívódni ez az elszíneződés vagy valamilyen módon csökkenthető?
Válaszukat előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

 

Ütéstől el tud halni a fogban az ideg. Javaslom, mindenképp keresse fel kezelőorvosát, az ilyen jellegű elszíneződés erre utalhat. Ennem az esetben nem csupán a fog elszíneződése a probléma, gyökérkezelésre lenne szükség az esztétikai panaszok megoldása mellett.

 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk