A fogorvos válaszol

Fog fájás

M. Roland

Jó napot kívánok!
Jobboldalt felül jön a bölcsesség fogam, és ahogy jön töri a mellette lévő fogamat is úgy, hogy a bölcsesség fogambol toredezik. Ezzel szenvedek 1 jó hónapja. Nekem durva fog íny gyulladásom is van, kb húzni tudom a fogamrol az egyik helyen (de nem piszkalom). Az ín gyulladást kicsit helyre hoztam (Corsodyl, paradontax fogkrem, és extra puha fogkrem.)
A fogam meg mindig fáj, és törik, de senki nem csinál vele semmit már a szemem és a fülem fáj de arcom úgy érzem leszakad. Ebben tud nekem valaki segíteni??? Köszönöm
Sipos Enikő

Válasz

Kedves Enikő!

Akut páciensként eddig is ellátható volt, a fájdalom csillapítása eddig is megengedett volt.

A mostani szabályozás szerint, amennyiben rendelkezik negatív PCR koronavírus teszttel, bármilyen beavatkozás elvégezhető.

Időpontért keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk