A fogorvos válaszol

fog gyuladás

jo napot kivánok ki van lyukadva a fogam bal oldalon fent hátso és be van gyuladva de anyagi okok miatt most nem tudok fogászatra el menni szedek dalacint meddig kell szedni hogy hasson és ne fájon mert nagyon tud fájni sajog lüktett elöre is köszönöm válaszát

Válasz

A Dalacin komoly antibiotikum, amennyiben indokolt, akkor kúraszerűen kell szedni, egy doboz tartalma egy kúrát jelent, a fertőzést okozó baktériumok típusától és a gyulladás súlyosságától függően bírálja el az orvos, melyik antibiotikumot javasolja és meddig kell azt szedni. A fogbélgyulladás összetett folyamat, az antibiotikum nem minden esetben segít, ezért azt javaslom, mindenképpen keressen fel egy fogorvost! A fogbélkamra megnyitásával, a gyulladt szövetek eltávolításával és gyógyszeres ideiglenes gyökértöméssel a panaszok legtöbbször azonnal megszűntethetőek!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk