A fogorvos válaszol

fog gyulladas

kedves doktorno a nevem kiss andrea es azt szeretnem megkerdezni ontol hogy mit tegyek a fog gyulladasom eseteben mert mar vagy 4 napja szornyuen faj ,De nem hatott semmi .Itt az internetemn utana neztem annak hogy hogyan kell mefsszuntetni a fajdalom csillapitast es sok helyen azt irta hogy a hideg jot tesz neki de nekem attol meg faj es a leghatso fogam megvan duzzadva , ez azt jeleti hogy no a bolcsessegfogam vagy az mienfog ? van csak be van gyulladva ? . Tudom hogy elkellene menni fogorvoshoz de en nem merek mert rosszul vagyok a fogorvosoktol . kerem ha lehet segitsen rajtam . Koszonom elore is a feleletet. es remelem hogy minel elobb valaszt kapok ra . viszont latasra

Válasz

Abban az esetben, ha a fájdalomcsillapító nem hat és a hidegre sem enyhül a fájdalom, akkor nagy valószínűséggel valamely fogat ellátó ideg van begyulladva. Ekkor csak a gyökérkezelés vagy a fog eltávolítása szünteti meg a fájdalmat. Kérem, ezen ok miatt mielőbb keresse fel kezelőorvosát!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk