A fogorvos válaszol

Fog gyulladás

.

6 napja voltam fogorvosnál az egyik őrlő fogam szuvas lett és begyulladt az ideg. Hidegre, rágásra borzasztó fájdalom, az orvos érzéstelenítője semmit nem hatott ugyanúgy fájt a hideg levegőre ezért írt fel antibiotikumot. Holnap kell visszamenjek de úgyanúgy fáj mint előtte. Vajon mit lehet ezzel kezdeni? Köszönöm a választ előre is!

Válasz

Kedves Kérdező!

A gyulladt szövet elérzéstelenítése sokszor sajnos nehéz feladat, de nem lehetetlen. Általában hasonló esetben magasabb idegágon érzéstelenítünk a lokális érzéstelenítő mellett. Amint kinyitásra kerül a fog, fájdalma meg fog szűnni.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk