A fogorvos válaszol

Fog helye

S. Andrea

Üdvözlöm kb 5-6 hónapja kihúzták a bölcsesség fog mellet lévő fogamat fent /bölcsesség fog sincs már meg/az a kérdésem hogy voltam száj sebészeten is megnézték mert fájdogál a kihúzott fog helye de nem maradt benne semmi.De viszont néha a mai napig szokott fájdogálni.Nem szedek semmi vitamint viszont amiket mostanában kiszedték 2 fogat a másik oldalról fentről nehezen gyógyulnak.Miért fájdogál hat az a másik amikor eltelt jó pár hónap de ahogy nézem olyan mintha ilyen kis árok lenne még mintha csak hússal lenne feltöltődve nem pedig csontal puha a közepe.köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Az eltávolított fog helyén jelentkező panaszok okát szájvizsgálat és röntgenfelvétel nélkül sajnos lehetetlen megítélni, javaslom keresse fel rendelőnket személyesen.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk