A fogorvos válaszol

Fog híd

S. Emília

2 hete pénteken huzták ki a fogamat a helye fájt nagyon sokáig és nagyon ,és múlt hét pénteken már felrakta a megcsiszolt fogakra a hiddal a fogat.De azóta nemtudok aludni olyan éles fájdalom jőn bele sokszor oda ahova felrakta az inemet érzem.Nappal nem fáj de este már nagyon elkezd és a fájdalomcsillapitó nem használ a Qvarelin.az pedig szokott.Borogattam hideggel de egy kicsit jó de ujra éles lüktető fájdalom van.Ez normális dolog vagy meddig tart?Az inem picit piros volt de mást nem lehet rajt látni.Milyen gyógyszer hatna rá?Vagy mit javasolnak?Köszönöm válaszokat.Üdvözlettel:Emília

Válasz

Kedves Emília!

Kérem keresse fel kezelőorvosát panaszaival!

Sok minden állhat ennek hátterében.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk