A fogorvos válaszol

Fog huzas utan egy honappal.

Jo napot. Egy honapja kihuztak a fogamat. Az orvos utasitasara ket adag antibiotikumot szedttettem. Elso ket hetben 4 oran ket fajdalom csillapitot. Most mar nem szedek gyogyszert. De meg mindig nem jo. Minap talatam a szamba valami fog szilankra hasonlo dolgot. Azota egy pici lyuk van az inyemen ahol feher veres folyadek jon ki ha megnyomom az inyem. A Dr ur nem akarja addig bantani mig erzekeny. De mar nagyon kellemetlen. Valaszukat elore is koszonom.

Válasz

Kedves Kérdező!

Mindenképpen kellene egy kontroll a beavatkozást végző kollégánál, vagy más szájsebész szakorvosnál.

A csontszilánk valószínűleg a húzás közben keletkezett, ilyenkor ezt a szervezet „kidolgozza”. Mivel ez a terület ennyi idő után is panaszos Önnek, nem ártana egy szájvizsgálat, illetve szükség esetén egy rtg felvétel a húzás helyéről.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk