A fogorvos válaszol

Fog húzás után

H. Liliána

Jonapot Kivanok! Horvath Liliána vagyok. Lenne egy nagyon fontos kerdesem! Sajnos neten semmilyen ilyen jellegű dologgal nem talalkoztam másnál! Nemreg kb 2-3 hete húzták ki az egyik fogamat. ([Nem bölcsesség fog volt)
Adtak ra ilyen port amit ittam. (Gyulladascsokkentot) már nem iszok es fogjuk ra jobban vagyok viszont az lenne a probléma hogy azóta be van gyulladva az egesz es lehet hogy gennyes is. A seb beforrt. De nem luk lett a helyen hanem kb olyan mint egy dudor. Ha hozza ertem elkezdett vérezni de utana elmult. Gondolom ez nem normális, minel előbbi valaszt szeretnek kapni arrol ez miert van es mit lehetne tenni! Válaszát elore is koszonom! (Annyit kell meg tudni hogy mikor kihúzták a fogamat be volt gyulladva, majdnem 1 órát ultem bennt. 2 erzestelenitovel sokat szenvedtem)
Remelem nincs nagy baj. De ugy kepzelje el mintha egy dudor nőtt volna a luk helyére. Kerem segítsen!!!!

Válasz

Kedves Liliána!

Látatlanban én sajnos nem tudok mit mondani Önnek.

Bármilyen beavatkozás után igaz, hogy a kezelőorvos által nem említett panaszok esetén vissza kell menni egy kontrollra.! Nézzenek rá, az semmiből nem áll.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk