A fogorvos válaszol

Fog húzás

S. Kitti

Jónapot olyan kérdésem lenne hogy kedden kihúzták felül bal oldalt az utolsó előtti fogam (bölcsesség fog nincs kint) mennyi esélyem lehet rá hogy meg nyílt az arcureg és ennyi idő után miből derülne ki ha ki lenne nyilva csak foghuzas utáni nap láttam hogy szelelne de ezt foghuzas után szokta meg nézni orvos nekem nem csinált ilyet fogorvos miből tudnám én ha ki lenne nyilva ? Két nappal később voltam egy másik fogorvosnal ő azt mondta nem látja hogy ki lenne nyilva de ő se csinált ilyen próbát bár nem tudom mennyit ért volna 2nap után kedden megint megyek fogorvoshoz de nagyon félek tőle hogy esetleg ki nyílt terhes vagyok jelenleg nem szeretnék semmilyen komolyabb beavatkozást ha esetleg nyitott lenne és nem vennék észre sokáig .

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Hogy az arcüreg megnyílt-e vagy szelel, azt Ön magának nem láthatja. Amennyiben evés-ivás során folyadék megy fel az orrába, mindenképp javaslom, hogy ellenőriztesse a sebet szájsebész szakorvossal. Ha ilyen panaszai nincsenek javaslom, hogy a fogeltávolítás utáni teendőket tartsa be (a fog helyét naponta kétszer a fogmosás végén fogkrémes fogkefével mossa meg óvatosan, öblögetni mindenféle folyadékkal -csapvíz, szájvíz- tilos). A következő fogorvosi vizit alkalmával pedig ellenőriztesse a sebet. 

Üdvözlettel 

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk