A fogorvos válaszol

Fog húzása

N. András

Üdvözlöm.
Szeretném megkérdezni van e lehetőség egyszerre több fog kihúzására ?
Jelenleg 23 fogam van és mindet ki szeretném húzatni hogy fogsort csináltassak. A fogaim nagyon rossz állapotban vannak,hiába mostam elkezdett mind rohadni és töredezni. Kiflibe is bele törik néha.
Néhányat kihuzattam és nagyon megviselt,alkalmanként minimum 2 hétig lábadoztam. Fájdalom küszöböm minimális és pánik beteg vagyok. Altatásos módszerre gondoltam de sajnos sehol nem találtam egyértelmű választ a problémámra. Képes vagyok elájulni attól ha meglátok egy tűt.
Arra lenné kíváncsi van e olyan megoldás erre önöknél ami számomra megfelelő lehet.
Tisztelettel : Nagy András

Válasz

Kedves András!

Egy kivehető fogsorral élni számtalan nehézséget jelent, és biztos vagyok benne, hogy abból a 23 fogból alaphangon a felét meg lehet tartani, hogy fix pótlás készüljön Önnek.

Amennyiben kitart terve mellett, kizárólag személyes konzultáció alkalmával tud kérdésére szájsebész kolléga válaszolni, hiszen ehhez ismerni kell a teljes szituációt, illetve anamnézisét, szedett gyógyszereit. Megértését köszönöm!

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk