A fogorvos válaszol

Fog implantátum

K. Emese

Tisztelt Doktor!

Januárban voltam fog implantación, 2 darab egymás melletti alsó fogpótlás készítettek. Minden rendben volt,gyorsan, szépen begyógyult. Májusban felnyitották és egy hétig gyógycsavarral látták el. Akkor sem volt problémám. Miutan felkerült a 2 db korona, rá egy hétre az egyik fognál enyhe pirosság látható a belső oldalon, a korona picit mozog, ami elég kellemetlen. Nyomásra, érintesre, érzékeny. Fájdalom nem jeletkezett, enyhe lüktetést éreztem, de nem állandó jelleggel. A mellette lévővel semmilyen probléma nem lépett fel. Érdeklődnék, hogy ilyen esetben mi a teendő? Köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Ilyenkor természetesen vissza kell menni kezelőorvosához, hogy megnézzék mi lehet a probléma.

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk