A fogorvos válaszol

Fog implantátum

C. Anita

Üdvözlöm Doktor úr/ nő !

Márcuis 8-9én fog implantátum behelyezésen vettem rész teljes felső körhíd, 8 db implantátumról van szó. Első napon jobb oldalt történt a beavatkozás semmi probléma nem merült fel az implantátum behelyezésekor és utána a nap többi részében sem. A második napon már többször jeleztem az orvos felé hogy fájdalmat érzek, amire további injekciókat kaptam így elviselhető volt az utolsó implantátum körül behelyezésnél recsegést ropogást hallottam . Másnapra már csak részlegesen tudtam nyitni a számat , először szájzára gyanakodtam, de mivel 2 hét után sem javult vissza mentem az orvoshoz aki antibiotikumot írt rá . Az antibiotikum kúra sem használt neki néha belenyílal ami szinte rögtön el is múlik. Az implantátumokkal nincs problémám csak bal oldal az állkapcsom nyitásra feszül és olyankor ha tovább nyitnám már fáj is, és bal oldalra megy az alsó állkapcsom.
Kérdésem az lenne hogy ez mitől alakulhatott ki?
Mit tudnék ez ellen tenni hogy ez a probléma megszűnjön ?
Előre is köszönöm válaszát .

Válasz

Kedves Kérdező!

A hosszan tartó műtéti beavatkozások esetleg „túlterhelhették” az állkapocs ízületet.

Kérem jelezze kezelőorvosának a problémát, és mindenképpen menjen vissza egy kontrollra!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk