A fogorvos válaszol

Fog kivésése

Tisztelt Doktor Nő!Hétfőn délután kivésték,kalapálták,húzták a jobb felső 4-es fogamat.A szájpadlásom teljesen kikészítették.Még aznap 2 szem fájdalom csillapítót meg kellett ennem,és azóta is többször.Szerda reggelre bedagadt a fél arcom,persze visszamentem a Doktor úrhoz megmutatni,de azt mondta,hogy minden rendben,de biztos ami biztos alapon írt fel Dalacin 300mg klindamicint,amit szedek is,de azóta is non-stop fáj a szó szerint a fél fejem. Az lenne a kérdésem,hogy ez tényleg normális dolog,és ha igen,akkor meddig fog még fájni? És még attól is tartok,hogy nehogy egy darab fog ottmaradjon és az elinduljon valamerre a szervezetemben. És még azt szeretném megkérdezni,hogy milyen lehetőségek lennének a koronán kívül a pótlásra?Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

A bonyolult, heroikus fegeltávolításokat követő 5- 7 napban „normális” jelenségnek tekintendő a nagyfokú fájdalom. Ennek folyamatosan csökkenő tendeciát kell mutatnia majd! Soft- lézer kezeléssel gyorsítható a gyógyulási folyamat.

Az, hogy bennmaradt- e fogdarab, annak ellenőrzésére szájüregi felvételet kel készíteni. A 4- 6 hónapos gyógyulási idő elteltével implamtátummal is lehet pótolni a keletkezett foghiányt.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk