A fogorvos válaszol

Fog korona

Jó napot!Nekem csak egy rövid kérdésem lenne!18 éves vagyok,kicsit több mint egy éve van a két felső első fogamon korona.Eddig soha nem volt bajom vele,viszont tegnap este a semmiből elkezdett nagyon érzékeny lenni,és aztán már rendesen fájt is,lüktetett.(remélem a sok stressz húzódott csak rá:)).Ma reggelre elmúlt az a fájdalom viszont még egy kicsit érzékeny,de már nem úgy mint tegnap.(mosom rendszeresen).A kérdésem az lenne ,hogy van-e okom az aggodalomra?Megmutassam-e esetleg egy orvosnak?,vagy valami megbolygathatta csak?
Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Mindenképp mutassa meg egy fogorvos kollégának.

Mivel a korona alatt elhalhat egy fog, alászuvasodhat, stb. egy kontroll feltétlen szükséges.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk