A fogorvos válaszol

Fog miatt ,arc dagadás

Jó napot ,kedves doktőr nő/doktor úr , A hátsó rágó fogam fájt 2napig , lüktetett,és érzékeny volt , 3 nap mulva pedig be dagadt az arcom és elmúlott a fog fájásom.A Fogam már nem fáj , és nem is érzékeny , jéggel kezelem a dagadást tegnaptól lejebb ment a dagadás de még mindig meg van egy picit dagadva de nem fáj a fogam és dagadás sem. Jegelésen kívül mit javasolna még? Köszönöm !

Válasz

A fájdalom és az arcduzzanat oka a fogából kiinduló gyulladás. Ezért kérem, keresse fel kezelőorvosát vagy Fogászati Központunkat, mert a fogat, ha menthető, gyökérkezelni kellenne.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk