A fogorvos válaszol

Fog pótlás

.

Tisztelt doktor úr /nő! 4 éve készült gyökérkezelt 1-es fogamra fém kerámia korona. Tavaly a két mellette lévő fogra is korona került egy másik rendelőben. A pótlások lényegében jók nem fáj alatta semmi, nem magas semmi ilyesmi. Viszont ami gyökérkezelt fogon van korona néha kattog, ha fogselymezek a probléma még szűnik. Ez a pótlás mozgását jelenti vagy nincs okom aggodalomra. Köszönöm a segítséget

Válasz

Kedves Kérdező!

Pusztán leírása alapján nehéz értelmezni azt, hogy a problémás fog „kattog”. Szájvizsgálat és röntgen szükséges ahhoz, hogy meg tudjuk mondani, mi lehet a baj.

Konzultációs időpontért keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk