A fogorvos válaszol

Fog pótlás

B. Zoltán

Üdvözlöm😊
B. Zoltán vagyok.
Meg szeretném csináltatni a fogamat mert kissé elhanyagoltam és jó pár fogamat pótolni kellene alul is fül is. Legalább 12-14 implantátumra lenne szükség és természetesen foghuzasokra koronákra.
Az lenne a kérdésem hogy majdnem egy teljes fogpotlas mennyi ideig tart úgy, ha el tudok járni mindig?
Köszönöm válaszát

Válasz

Kedves Zoltán!

A kezelés menete és ütemezése nagyban függ a kiindulási státusztól, vagyis hogy jelenleg milyen a szájában a csontkínálat, lehet-e implantátumot beültetni, vagy szükséges-e megelőzően csontpótló beavatkozást végezni. Javaslom keresse fel rendelőnket konzultáció céljából, amikor is friss panoráma röntgenfelvétel mellett 3D CT felvételt is tudunk készíteni, ami szükséges ilyen beavatkozások tervezéséhez.

Üdvözlettel

Uniklinik 

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk