A fogorvos válaszol

Fog pótlásról

.

Szeretném kérdezni hogy cukorbeteg vagyok de még csak gyógyszeres és most igen sok gondom lett a fogaimmal. Sok a tömött fogam és gyökérkezelt. És most jó néhány fogamat kihúzták .Szeretném tudni hogy van olyan fogam ahol égészen az ínyem alá kell lemenni mert fogköves .Nem tudom eldönteni mitévő legyek húzassam inkább ki vagy mit tegyek .Kérem segítsen sokat volt az ínyem gyulladt Válaszát előre is köszönöm. Borbála

Válasz

Kedves Borbála!

Fogkőeltávolításkor rendszerint az íny alatti területet is szükséges tisztítani, így pusztán a tény, hogy erre van szükség nem jelenti, hogy egy fogat el kell távolítani. Javaslom végeztesse el a szájhigiénés kezelést, hogy megtartható fogai minél egészségesebb környezetben lehessenek!

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk