A fogorvos válaszol

fog rendellenesség

B. Bianka

Jónapot kívánok! Nekem olyan kérdésem lenne a fogaimmal kapcsolatban , hogy nekem születési rendellenesség , hogy 20 évesen olyan mintha tejfogaim lennének és nemtudom , hogy ezt hogyan lehetne kezelni ?

Válasz

Kedves Kérdező!

Leírása alapján, röntgenek és szájvizsgálat nélkül sajnos nemigen tudjuk megállapítani, hogy mi lehet a baj. Így sajnos kezelési módot sem tudunk ajánlani.

Javasolnék egy személyes konzultációt, ahol pontosan meg tudnánk állapítani, mi lehet a gond, és arra milyen kezelési terv javasolható.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk