A fogorvos válaszol

Fog ropogás

Tisztelt doktor.Nekem az 1 éve tömött fogam, érzékeny a hidegre, és rágni se tudok vele (rágó fog).Néha napján érzem, hogy lügtet (de ezt ritkán) Észrevettem azt is, hogy amikor mozgatom az álkapcsomat, jobbra-balra-elöre hátra..ahogy csak lehet, ez a fog mintha… ropogna..Valószinű, hogy rossz a tömés? Mikor csinálta ezt a fogamat, aztmondta meguztam a gyökérkezelést.. nagyon félek az orvostol, és ha csak rá gondolok a pánik kap el (rossz emlékek miatt) Kérdésem az lenne, hogy rossz a tömés? Vagy mi tévö legyek. Mert aki eddig csinálta a fogaimat, az ingyenes volt és barbár :((Válaszát elöre is köszönöm

Válasz

Az Ön által leírt tünetek alapján nagy valószínűséggel gyökérkezelni kell a fogat.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk