A fogorvos válaszol

Fog tömés

Üdv Olivérnek hívnak 21 éves vagyok. Hátul van egy fogam amin van egy lyuk bal hátul alul kértem időpontot más fogorvosnál és december 20-ra akart volna időpontot adni én mondtam neki, hogy sűrős az ügy erre adta október 17-ére. Az lenne a kérdésem, hogy ennyi idő alatt nem romolhat úgy az állapot hogy azt ki kell húzni igaz?

Válaszát előre is köszönöm! 🙂

Válasz

Kedves Olivér!

Sajnos erre nem tudunk válaszolni, hiszen nem láttuk a fogat. Előfordulhat, hogy addig úgy törik el pl., hogy már nem lehet megmenteni. Ez attól függ, mennyi a maradék foganyag.

Kímélni kellene azt az oldalt, amíg el nem jut fogorvosához. Fokozódó fájdalom esetén pedig jelezni a problémát a kollégának.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk