A fogorvos válaszol

Fog

M. Levente

Üdvözlöm!
Nem is tudom hogy hol kezdjem…
Az első felső fogsorom fognyakán fehér foltok jelentek meg ,ez 2 fogamról eltűnt. És én fogszuvasodásra tippelek, vagy fluorózisra, illetve lepedékre.
A fogorvoshoz nem tudok eljutni mivel nincs megfelelő védőfelszerelése. Így még mindíg csak sűrgős eseteket vállal. Én nagyon be vagyok rezelve hogy elvesztem a felső fogsorom. A doki azt mondta hogy túlreagálom.
Ja, és az egyik fogamon egy bemélyedés is van de, se nem barna se nem fekete. És sehol sem barna illetve fekete. Lehetséges hogy szuvasodás?

Válasz

Kedves Kérdező!

Sajnos erre a kérdésre csak szájvizsgálat után lehet válaszolni, de nem gondolnám, hogy ez az állapot fogvesztéshez vezetne.

Amennyiben nagyon aggódik, keressen fel egy fogorvos kollégát, aki fogadja.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk