A fogorvos válaszol

Fogágy betegség

S. László Tibor

Az alsó fogsoromat 5 inplantátum tartja. Kb egy éve állandó vérszivárgást tapasztalok. Reggelre véres a nyelvem. Visszamentem a fogorvoshoz, aki kéthavonta plakk-kezelést végez, de a helyzet nem javul. Használok otthon szájzuhanyt, ultrahangos fogkefét, fogköztisztító kefét felváltva., de az éjszakai vérzés nem szűnik. Mi az Ön véleménye?
Köszönettel: Szabó László

Válasz

Kedves László!

Elég sok minden okozhatja az Ön problémáját, de ennek megválaszolásához röntgenek, illetve egy szájvizsgálat szükséges parodontológus kollégámnál, Dr. Orbán Kristófnál. 

Többek között állhat a háttérben pl. valamilyen egyéb betegségre szedett gyógyszer mellékhatás, periimplantitis, vagyis az implantátumok körüli gyulladás stb. Ilyen esetben a személyes konzultáció elengedhetetlen.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk