A fogorvos válaszol

fogágygyulladás kezelése jelenleg

K. Ferenc

Tisztelt Uniklinik!

Arról szeretnék érdeklődni, hogy fogágygyulladás szerű tünetekkel, ami egyre kellemetlenebb fájdalmat okoz két fog között az ellátásra kerülhet a jelenlegi helyzetben? Vagy ne is keressem a rendelőmet. Vérzést ugyan nem nagyon tapasztalok, de állandó fájdalom van ha pedig a fogselymet használom akkor pedig ez erősebben mutatkozik.
Hiába használok fogselymet folyamatosan és jó pár hónapja olyan termékeket melyeknek segíteni kellene (curasept) egyre fájdalmasabb a helyzet és egyre gyakrabban igényel fájdalomcsillapítót is. Viszont hónapokig nem lehet szerintem fájdalomcsillapítón élni.
Köszönöm szépen a segítséget!

Válasz

Kedves Kérdező!

Természetesen akut páciensként ellátható. Ez azt jelenti, hogy nem múló fájdalom esetén, ügyeleti ellátást nyújtó fogorvosnál ellátandó.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel, ha pl. gyökérkezelni kell a fogat, akkor annak csak a fájdalom csillapításhoz szükséges első felét csinálhatjuk meg, a teljes gyökértömést nem. A cél minden esetben a fájdalom megszűntetése. Végleges ellátást sok esetben csak a veszélyhelyzet elmúltával fog kapni.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk