A fogorvos válaszol

Fogaim alja átlátszó

Jó napot kívánok! Én 19 éves fiú vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy mit tehetek az ellen, hogy a fogaim alja ne legyen átlátszó. Nem régen vették le a fog szabályzóm, még éjszakait kell hordanom, és miután levette a szak orvos, picit le is csiszolta a fogaim alját.1. kérdés: Ugye nem lesz velük baj a csiszolás miatt? Nem szeretném hogy bármi fajta probléma vetődjön fel, most hogy végre „visszakaptam” őket.2. kérdés: Mit tudok az átlátszóság ellen tenni, anélkül, hogy meg kéne vennem a drága fog ápolási szereket? Elég ha napi többször mosom mint 3?

Válasz

1. A csiszolás nagy valószínűséggel semmilyen problémát nem fog Önnek okozni!

2. A rágóél elég gyakran áttetsző, mivel ezen a területen már csak zománc található dentin nélkül. Ha az átlátszóság egyre nagyobb lenne, akkor érdemes kerülni a savas ételek, italok gyakori fogyasztását, illetve ajánlott a Pronamel fogkrém használata.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk