A fogorvos válaszol

Fogak elmozdulása

Tisztelt Doktornő!Írtam ma egy levelet Önnek,de nem tudom,hogy elküldte-e a gép,mert véletlen kiléptem. Volt egy állkapocstörésem,és a balesettől a fogaim elmozdultak és mozognak. Azt mondták,hogy ez idővel vissza fog állni úgy,ahogy régen volt. Azt szeretném megtudni,hogy tényleg vissza fognak-e állni,és hogy ez körülbelül mennyi időbe fog telni? Ma leszedték a dentális sínről a gumikat,hétfőn leszedik a drótokat. Ez mennyire lesz fájdalmas? És még egy kérdés: Lehet még ugyanolyan a fogsorom úgy,hogy nem kell semmilyen beavatkozás (fogszabályzó,műtét,stb)?Köszönettel: Vivien

Válasz

A fogak elmozdulásának mértékétől függ minden. Nagy valószínűséggel szükség lesz rögzített készülékre, mert a fogak maguktól nem okvetlenül a helyes irányba fognak elmozdulni. Ezért javaslom, keresse fogszabályozó szakorvosunkat, vagy lakóhelyéhez legközelebbi fogszabályozó szakrendelést.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk