A fogorvos válaszol

Fogak letöredezése, porladása

Tisztelt Doktor úr/hölgy!Olyan problémám van, hogy kb egy éve nagyon gyengék lettek a fogaim. Van egy-két lukas fogam, és a luk mellett szinte elporlad, letörik a fogam,már van egy olyan is, ami teljesen a gyökérig letöredezett.Mi okozhatja ezt a problémát, és hogyan tudnák tenni ellene, kezelni mivel lehetne.Amúgy még 30 éves sem vagyok.A választ előre is köszönöm

Válasz

Mindenképpen javasolt fogászati ellenőrzésen való részvétel. A szuvas fogakat el kellenne látni (esztétikus tömés, gyökérkezelés, koronakészítés), mivel azok további még ép fogak szuvasodását okozhatják, illetve a szájüreg immunrendszerének gyengüléséhez vezethetenek.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk