A fogorvos válaszol

Fogak

R. Klaudia

Tiszteletem!A kérdésem: hornonos spirálom (levosert) volt 3évig és ez a 3év alatt nagyon tönkre mentek a fogaim.törékenyek gyorsan romlanak, ínyem is érzékeny lett.ezek a tünteket lehetnek a spirál mellékhatásai?van e jogom rá kedvezményesen megcsináltatni az egész fogsorom nagyon zavar, hogy ilyen csúnya lett.köszönöm válaszukat

Válasz

Kedves Kérdező!

Nem tudok róla, hogy lenne összefüggés bármilyen fogamzásgátlási módszer, illetve a fogak romlása között.

Állami ellátásban alapvetően a kezelések ingyenesek, csak a fogtechnikai költségeket kell megtéríteni.

Magánrendelőkben pedig az aktuális árlistákon szereplő árak fizetendők. Érdemes személyes konzultáció keretén belül árajánlatot kérni, hiszen laikusként nem fogja tudni eldönteni, Önnek pontosan milyen kezeléskre van szüksége.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk