A fogorvos válaszol

Fogászat

O. Terézia

Üdvözlöm …lenne egy par kerdésem oktober 22 diken vagyis tegnap helyeztek fol az felső fogsorom első negy fogara cirkon koronakat sajnos ellege elkeseredetten jottem ki a rendelobol a korona szineit a doki valasztotta en nem tudtam mennyire feher lehet mivel ő a doki biztos jobban tudta a1 es szint valasztott kerdezte tolem hogy jo lesz en valaszoltam biztos nem tudom mindegy felrakta de nagyon elut mi a teendo ilyen esetbe melle a szemfogaimra ha rakatnek meg koronat nem volna annyira feltuno talan? Mar sirok 2 napja erre szeretnek megoldast talalni koszonom elore is…

Válasz

Kedves Kérdező!

Javaslom, ilyen problémával mindenképp kezelőorvosát keresse. A szemfogra, ha épek és egyébként semmi nem indokolja korona felhelyezését, semmiképp nem javaslom annak elkészítését.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk