A fogorvos válaszol

Fogászat

O. Terézia

Üdvözlöm …lenne egy par kerdésem oktober 22 diken vagyis tegnap helyeztek fol az felső fogsorom első negy fogara cirkon koronakat sajnos ellege elkeseredetten jottem ki a rendelobol a korona szineit a doki valasztotta en nem tudtam mennyire feher lehet mivel ő a doki biztos jobban tudta a1 es szint valasztott kerdezte tolem hogy jo lesz en valaszoltam biztos nem tudom mindegy felrakta de nagyon elut mi a teendo ilyen esetbe melle a szemfogaimra ha rakatnek meg koronat nem volna annyira feltuno talan? Mar sirok 2 napja erre szeretnek megoldast talalni koszonom elore is…

Válasz

Kedves Kérdező!

Javaslom, ilyen problémával mindenképp kezelőorvosát keresse. A szemfogra, ha épek és egyébként semmi nem indokolja korona felhelyezését, semmiképp nem javaslom annak elkészítését.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk