A fogorvos válaszol

fogászat

Tisztelt Doktornő Doktor Úr! Három hete ragasztották fel a fémvázas felső és alsó fogsoromat .A felső fogsorral nincs semmi problémám de az alsó nagyon szorít és ha ásítok vagy nagyobbra tátom a számat nagyon megfeszül és fáj az utolsó fogaim elkezdenek kicsit recsegni Szeretném tudni hogy mi okozza ezt a problémát és van -e garancia a fogsorommak mert a fogorvos ezt nem közölte velem .Most viszont már nem dolgozik és nem tudok vele beszélni. A próba ragasztásnál is ez volt a problémám de a válasza az volt hogy azért feszít mert csak ideglenesen van felragasztva . Köszönettel: Katalin

Válasz

Kedves Katalin!

Egy új fogsor esetében az Ön által leírt panasz a kezdeti időkben tekinthető normálisnak is, ennek azonban rövid időn belül rendeződni kell!

Azt, hogy a készült munkára milyen garanciás feltételek vonatkoznak, kizárólag kezelőorvosa tudja Önnek megmondani, ez rendelőnként eltérő.

Mindenképp keresse fel a munkát készítő kollégát, és ismertesse vele az összes panaszát, kérdését!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk