A fogorvos válaszol

Fogbaleset

B. Brigitta

Tiszteletem! 3 éves kislányom 3 hete elesett és szetcsapta a száját, kivűlröl szétnyilt neki össze is varrták. Belül nem vérzett se a szája se az ínye semmi sérülés nem látszott neki most vettem eszre neki hogy a felső metszőfoga szürkül 🙁 mossuk a fogait nagyon szepek nem romlottak neki ez lehet az ütéstől? Mit tudok tenni? Nem fáj neki de eleg gyorsan szürkül neki.

Válasz

Kedves Anyuka!

Valószínűleg az ütés hatására elhalt a fogbél, ez okozza színének változását is.

Mindenképpen keressenek fel egy gyermek fogszakorvos kollégát, aki szájvizsgálatot követően fogja tudni megmondani, szükség van-e a továbbiakban bármilyen kezelésre.

Rendelőnkben Dr. Nyúzó Brigitta kolléganőm várja a piciket.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk