A fogorvos válaszol

Fogbeultetes

L. Peter

Tisztelt Cím.

Idén szeptemberben huztak ki az egyik bal alsó fogam / varrni is kellett tudtommal csontot nem fúrtak/ érdeklődni szeretnek hogy egy ilyen foghuzas, fog műtét után mennyi időnek kell , mennyi időnek javasolt eltelnie ha fogbeultetessel kapcsolatosan szeretnem felkeresni Önöket?

Továbbá érdeklődöm /neten olvasva/ hogy mennyire igaz a foghuzas utáni beesette válhat -e az arc, ha es amennyiben ez igaz vagy előfordulhat abban az esetben a megfelelő időben elvégzett Fogbeultetes visszaadja -e az arc formáját?

Köszönöm valaszukat,

tisztelettel: Peter.

Válasz

Kedves Péter!

Általában a fog eltávolítását követően 3-4 hónap gyógyulási idő után érdemes felkeresni egy szájsebész kollégát, aki először megvizsgálja a teljes szájüreget, a készült panoráma röntgen felvételt, majd egy CT felvételen ellenőrizni fogja, hogy milyen módon valósítható meg a kért beavatkozás, illetve milyen alternatívák jöhetnek szóba.

Az összes fog eltávolítását követően jelentkezhet az említett probléma, egy fognál ez kívülről nem látható.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk