A fogorvos válaszol

Fogciszta felszívódása

Üdvözlöm!

Április 2-án kihúzott, gyökércsúcson cisztás fogam helyén még mindig gennyes váladék jön ki, illetve a foghúzás utáni héten eltűnt az ínyemen a ciszta „zsák”, viszont így több mint 1 hónap után néha még „megjelenik” pár órára, és ugyanúgy váladékozik? Mennyi idő mire kiürül a szervezetből?

Köszönöm válaszát előre is!

Válasz

Kedves Kérdező!

A gyökércsúcson lévő gyulladásnak a foghúzás pillanatában kell eltűnnie. Amikor kiveszik a fogat, annak helyét is alaposan át kell tisztítani, hogy a gyulladt szövetből ne maradjon a sebben semmi, mert a későbbiekben a visszamaradt gyulladás már fog jelenléte nélkül is kiújulhat.

Fenitek miatt kérem mihamarabb keresse fel kezelőorvosát!

Üdvözlettel!

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk