A fogorvos válaszol

fogcsap

N. Monika

Tisztelt doktor úr/nő.

A fog orvosom csapos fogat javasolt nekem,ugye ez gyökérkezeléssel jár?Érdeklődnék,hogy ha a röntgen felvételen semmilyen gyulladás nem látható,akkor ez esetben a gyökér kezelés is rövidebb ideig tart,vagy hetente vissza kell járnom?Mert eddig 2 „ülést” beszéltünk meg félek kevés lesz…Mik a befolyásoló tényezői egy gyökérkezelésnek?Egyáltalán ilyen rövid idő alatt is el tudják készíteni a csapra a koronát? Köszönöm meg tisztelő válaszát.
Üdv.Mónika

Válasz

Kedves Mónika!

Csapos felépítést valóban már gyökérkezelt fogakba szoktunk tenni. Erre azért van szükség, mert a maradék foganyag már nem elég ahhoz, hogy töméssel, vagy úgynevezett inlay/onlay-el megoldható lenne a probléma.

A kezelés menete technikától, orvostól, esettől függő, erről kérem érdeklődjön kezelőorvosánál!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk