A fogorvos válaszol

fogeltávolítás véralvadás gátló mellett

G. Tamás

69 éves férfi vagyok.fogágybetegségem miatt fogaim jelentős részét már elvesztettem, illetve eltávolították.Az időközben kspott, de már kézben tartott infarktusom miatt véralvadás gátlót (Clexane 6000ne/0,6ml) kapok, viszont a még megmaradt 7 db frontfogamat- (alól 3, felül 4) el kellene távolítani egy teljes protézis készíthetősge miatt. Lehetséges ez?Tisztelettel,G. Tamás

Válasz

A szájsebészeti beavatkozáshoz elsősorban a kardiológusa írásos jóváhagyására, illetve egy friss laboratóriumi vizsgálatra van szükség. A foghúzások 2-3 közötti INR laborérték esetén már elvégezhetőek, a sebet a vérzékenység miatt varratokkal szükséges ellátni, ezért a fogeltávolításban szájsebész közreműködését javasoljuk!

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk