A fogorvos válaszol

fogeltávolítás véralvadás gátló mellett

69 éves férfi vagyok.fogágybetegségem miatt fogaim jelentős részét már elvesztettem, illetve eltávolították.Az időközben kspott, de már kézben tartott infarktusom miatt véralvadás gátlót (Clexane 6000ne/0,6ml) kapok, viszont a még megmaradt 7 db frontfogamat- (alól 3, felül 4) el kellene távolítani egy teljes protézis készíthetősge miatt. Lehetséges ez?Tisztelettel,G. Tamás

Válasz

A szájsebészeti beavatkozáshoz elsősorban a kardiológusa írásos jóváhagyására, illetve egy friss laboratóriumi vizsgálatra van szükség. A foghúzások 2-3 közötti INR laborérték esetén már elvégezhetőek, a sebet a vérzékenység miatt varratokkal szükséges ellátni, ezért a fogeltávolításban szájsebész közreműködését javasoljuk!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk