A fogorvos válaszol

Fogfájás foghúzás után is (nem a kihúzott fog helye)

Kedves Doktor úr/nő!5 napja húzták ki a bal felső bölcsesség fogamat, röntgen szerint indokolt volt, illetve panaszom is volt: a bölcsesség fog és a mellette levő fog között nyílalt bele a fájdalom, egy ideje elég gyakran visszatért a fájdalom, így végre megszabadultam a fogamtól. Azonban most, tegnap óta megint fáj az a fogam, ami mellett volt a bölcsesség fog. Amikor megkocogtatom, rettenetesen fáj. Az orvosom szerint nem lát semmit, egészségesnek tűnik, röntgen szerint is. Lehetséges lenne, hogy csak a foghúzás során történő feszegetéstől fájna? Én kezdek gyanakodni, hogy nem is a bölcsesség fogam volt a ludas, hanem ezzel a hátsóval van valami. Én elhiszem, hogy egészséges, de akkor miért fáj? Az mégsem normális. Előre is köszönöm a válaszukat!

Válasz

Nehéz a húzást követő napokban elkülöníteni, hogy a gyógyuló seb, vagy a környezetében esetlegesen traumatizálódott fog okozza-e a panaszt! Ha a fájdalom nem múlik, lehet, hogy a szomszédos fogat is kezelni kell!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk