A fogorvos válaszol

Fogfájás

M. Róbert

Jó napot 1 hete voltam az orvosnál fájdalom miatt egy gyökérkezelt fogam fájt felül. Újra ki lett futva de semmi baja antibiotikumot kaptam! Ma újra elkezdet fajni és észre vettem hogy párhuzamosan vele van egy lyukas fogam alul! Létezhet hogy az miatt fáj a gyökérkezelt fogam?

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Nem gondolnánk, hogy az alsó fog sugárzik felülre, de teljesen nem lehet kizárni ennek lehetőségét. Fogorvosa a röntgen és szájvizsgálat alapján tudni fogja melyik okozza a panaszait. Rossz esetben előfordulhat, hogy mindkettő panaszos. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk