A fogorvos válaszol

Fogfájdalom

T. Evelin

Üdv! Olyan panasszal fordulnék önökhöz, hogy júliusban huzatot kapott a baloldali szemfogam. Augusztus elején már nem fájt, de a napokban újra elkezdett fájni, az álkapcsom baloldalánál is fáj már. Voltam vele másik orvosnál is, azt mondta, hogy a huzat miatt lett érzékeny. Ha már egy kicsit szél éri, már el kezd fájni. Itt-ott a nyakamba is bele sugárzik a fájdalom. Doktor Úr esetleg tudna ajánlani rá valamit, amitől elmúlik ez az érzékenység?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel Evelin!

Válasz

Kedves Evelin!

Orvosi értelemben nem létezik olyan, hogy „huzatot kapott”, ezt sajnos nem tudom értelmezni.

A fog gyökércsúcsához kapcsolódó gyulladások okozhatnak fájdalmat tompa, kisugárzó fájdalmat. Panoráma röntgen felvételen rendszerint ezek diagnosztizálhatók, kétség esetén CT felvételt szoktunk készíteni. Természetesen a röntgenek/CT megtekintésén kívül egy alapos szájvizsgálat is szükséges, így kérem keressen fel egy szakorvost!

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk