A fogorvos válaszol

Fogfehérítés

P. Sándor

Üdvözlöm. Pár éve több front fogamnál is fognyaki tömést alkalmaztak kopás miatt. Az lenne a kérdésem hogy lehet e fehéríteni a fogakat? Árte a tömésnek. A2 vel lettek tömve és attol is tartok hogy nagyon elütne egy ideig a tömés a fogszintől.

Válasz

Kedves Kérdező!

A fognyaki tömések színe állandó, a fehérítő csak a fogára fog hatni. Az eljárást követően ki lehet cserélni a töméseket, de a szín várhatóan sosem lesz ugyan az, illetve a fogai az idő előrehaladtával picit sötétedhetnek is, így ismét felléphet a felvázolt probléma.

Pontos válaszhoz természetesen látni kellene a fogakat is, hol helyezkednek el pontosan a tömések, milyen kiterjedésük van.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk