A fogorvos válaszol

fogfehérítés fogszabályozás után

.

Fogszabályozást követően tudomást szereztünk egy ICON nevezetű anyagról – eljárásró.Szeretnénk megtudni, hogy ezzel az eljárással kezelt fogak fehérebbek lesznek-e kezelést követően, vagy a fogzománc természetes színét adja vissza? Amennyiben a természetes fogzománc szín jelenik meg, lehetőség van-e arra, hogy az ICON kezelést követően, a későbbiekben fogfehérítéssel (proxidos, vsagy peroxid mentes) fehérebbé váljon a kezelt fogzománc.

Válasz

Rendelőnkben mi a Zoom és Beyond rendszereket használjuk, ezèrt tapasztalatunk ezekkel van. Általában a kiindulási színhez képest 2-3 árnyalattal lehet világosabb színt elérni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk