A fogorvos válaszol

Fogfehérítés otthon lehetséges?

F. Krisztina

Jó napot! Érdeklődni szeretnék, hogy a fogfehérítés otthon lehetséges? Van valami olyan fogfehérítő szer házilagos használatra, amit ajánlani tudnak esetleg? Vagy Önöknél lehet vásárolni valamilyen megbízható fogfehérítőszert? Vagy csak a dentálhigiénikus tudja elvégezni a fogfehérítést. Köszönöm!

Válasz

Üdvözlöm! A leghatékonyabb módszer az otthoni fogfehérítésre az éjszakai sín használata, ez rendelőnkben is elérhető. Ezzel a sínnel egyszerű és kényelmes a fogfehérítés otthon, miközben igen hatékony ez a fajta kezelés. Az első lépés, hogy meglátogatja rendelőnket, ahol átesik egy professzionális fogtisztításon. Ezt követően a fogsoráról lenyomatot veszünk, majd ennek megfelelően a fogtechnikus elkészíti a pontosan illeszkedő, rugalmas, műanyag fogfehérítő sínt. A fogorvostól kapott speciális fehérítő anyagot otthon ebbe kell majd belehelyeznie, majd az orvos utasításai szerint a fogára húznia a sínt. Ez kényelmes és hatékony megoldás, ami alvás közben teszi fehérebbé a fogakat. A páciensek döntő többségénél ez a fajta kezelés 9-14 nap alatt fejti ki a kívánt hatást.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk