A fogorvos válaszol

Fogfehérítés után kávé fogyasztása?

K. Lajos

Jó napot kívánok! Nagyon szeretnék elmenni egy fogfehérítésre. Alapjában nem túl sárgák a fogaim, de szerintem lehetne valamit javítani rajta. Az a kérdésem, hogy lehet-e a fogfehérítés után kv-t inni? Ha nem, akkor mennyi ideig kell kerülni a kávé ivást? Köszönöm előre is válaszukat!

Válasz

Kedves Kérdező! A fogfehérítő kezelés után legalább három napig javasolt tartózkodni az élénk színű ételektől és italoktól. Ezért kerülendő a fogfehérítés után kávé és a hasonló italok, ételek fogyasztása is. Ebbe a csoportba tartozik például a cékla vagy a vörösbor, sőt, még a fekete tea is ide sorolható. Ha dohányzik, a dohányzást is mellőzni szükséges a fenti időszakban, hölgyeknek pedig a rúzs használatát sem javasoljuk.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk