A fogorvos válaszol

Fogfehérítés

k. zsuzsanna

Tisztelt Dr. Nő/Úr

Volt már egy rendelői fogfehérítésem aminek az eredménye egyenlő volt a nullával. Sajnos a fogaim sárgásak így mindenképpen szeretnék kezdeni velük valamit. Elgondolkodtam a direkt/porcelán héj alkalmazásán viszont nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a jobb, még egy próbálkozás a fogfehérítéssel vagy a direkt/porcelán héj. Attól félek, ha egyszer nem sikerült a fehérítés akkor máskor sem fog és csak kidobott pénz lesz.
Válaszát köszönöm!
Zsuzsa

Válasz

Kedves Kérdező!

A fogfehérítésre sosem lehet azt mondani, hogy biztosan az elvárásoknak megfelelő eredményt kapjuk. Amióta a fogfehérítő zselék hatóanyag koncentrációját a korlátozó határozatnak megfelelően lecsökkentették a fogak védelme érdekében, gyakori, hogy az otthoni fehérítők hatékonyabban működnek. Azt, hogy az Ön esetében a fehérítés ismétlése lenne-e célravezetőbb vagy héjak készítése, vizsgálat nélkül lehetetlenség megmondani. A héj készítésének vannak kritériumai (pl: az adott fogakon nem lehet fogközöket érintő szuvasodás vagy tömés, megfelelő-e a páciens harapása  stb), ezért javaslom mindenképp személyesen beszéljen fogorvossal. Rendelőnkben Dr Balogh Brigittát ajánlom, keresse őt bizalommal!

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk