A fogorvos válaszol

Fogfehérítés

k. zsuzsanna

Tisztelt Dr. Nő/Úr

Volt már egy rendelői fogfehérítésem aminek az eredménye egyenlő volt a nullával. Sajnos a fogaim sárgásak így mindenképpen szeretnék kezdeni velük valamit. Elgondolkodtam a direkt/porcelán héj alkalmazásán viszont nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a jobb, még egy próbálkozás a fogfehérítéssel vagy a direkt/porcelán héj. Attól félek, ha egyszer nem sikerült a fehérítés akkor máskor sem fog és csak kidobott pénz lesz.
Válaszát köszönöm!
Zsuzsa

Válasz

Kedves Kérdező!

A fogfehérítésre sosem lehet azt mondani, hogy biztosan az elvárásoknak megfelelő eredményt kapjuk. Amióta a fogfehérítő zselék hatóanyag koncentrációját a korlátozó határozatnak megfelelően lecsökkentették a fogak védelme érdekében, gyakori, hogy az otthoni fehérítők hatékonyabban működnek. Azt, hogy az Ön esetében a fehérítés ismétlése lenne-e célravezetőbb vagy héjak készítése, vizsgálat nélkül lehetetlenség megmondani. A héj készítésének vannak kritériumai (pl: az adott fogakon nem lehet fogközöket érintő szuvasodás vagy tömés, megfelelő-e a páciens harapása  stb), ezért javaslom mindenképp személyesen beszéljen fogorvossal. Rendelőnkben Dr Balogh Brigittát ajánlom, keresse őt bizalommal!

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk