A fogorvos válaszol

Foggyulladás

M. Tímea

Üdvözlöm!
Péntek este nagyon megfájdult a fogam. Szombat reggelre a balarcom akkora lett mint a lufi és a balszemem is mint egy pingpong labda és nem is bírom kinyitni.. Kamillázom az orvos irt fel flectort és augmentin duot. A kérdésem az lenne hogy ilyen nehezen tűnik el a puffadás vagy valami gond lehet? Az orvosok most leráznak hogy ilyenkor ez van. És hogy a szememre lehet e ill. Kell e gyulladás csökkentő krém avagy szemcsepp. Nagyon köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

Mivel leveléből nem derül ki, mi a pontos diagnózis, illetve az antibiotikum felírásán kívül milyen egyéb beavatkozás történt, így sajnos nem tudok Önnek mit mondani.

Amennyiben a duzzanat nem javul az antibiotikum hatására, vagy ezen kívül a problémát okozó foggal semmilyen beavatkozás nem történt, kérem keressen fel egy fogorvos kollégát!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk